Onderzoek naar recente versies van het mobiele platform van Apple heeft blootgelegd dat het in Cupertino gebaseerde bedrijf heeft gespeeld met een experimenteel, snelle draadloos netwerken protocol. De blootstelling is gekatapulteerd in het publieke domein door Chase Fromm via Twitter, met het gelekte beeld dat verwijzingen naar lificeerbaarheid toont in de iOS 9.1 -firmware van Apple. Dit heeft meteen geleid tot het vermoeden dat de volgende generatie iPhone van Apple-de iPhone 7 genoemd-kan worden verzonden met Li-Fi-vaardigheden die er direct in zijn ontwikkeld.

Li-Fi wordt meestal aangenomen als werken vergelijkbaar met precies hoe een infrarood afstandsbediening werkt. Gegevens die worden verzonden, worden verzonden via een snel moduleren van de lichtbron, en wordt vervolgens aan de andere kant gekregen door een speciaal gebouwde lichtsensor. De combinatie van die twee elementen garandeert vervolgens dat de verzonden gegevens efficiënt worden samengevoegd aan het einde in een elektronisch signaal dat is bereid om te gebruiken op welke manier dan ook. Het hele proces maakt gebruik van zichtbaar licht, maar is niet zichtbaar voor het menselijk oog. De innovatie zelf bevindt zich nog steeds in een extreem experimentele fase, met een aantal bedrijven, inclusief Apple, lijkt het, dat een methode wil ontdekken om de technologie beschikbaar te maken om te worden gebruikt in consumentengadgets zoals smartphones.

Zoals Apple Insider opmerkt, heeft Apple in 2013 een patent ingediend dat een techniek van “optische modulatie met behulp van een beeldsensor” verklaart. Dat toegewezen patent bood een verwijderde indicator dat Apple echt werkte aan het maken van een soort innovatie die in staat is om gegevens draadloos over te dragen door licht te gebruiken. Niet talloze algemene gebruikers zullen echt bekend zijn met Li-Fi als een technologie, maar deze tekenen binnen iOS geven een verwijderde indicatie dat Apple van plan is de experimentele innovatie in de mainstream te brengen. Het concept dat het in de iPhone 7 kan worden geïntegreerd, is op dit moment waarschijnlijk een beetje optimistisch, om eerlijk te zijn.

Het bovengenoemde beeld toont lificeerbaarheid die wordt gemarkeerd in iOS 9.1 -firmware

Het is veel waarschijnlijker dat Apple patenten heeft ingediend, samen met de ontdekking waarmee het bedrijf proactief werkt, evenals het testen van Li-Fi-vaardigheden binnen iOS, zal helpen Li-Fi naar de voorhoede van de industrie te brengen, de hoop is die extra middelen Naast een hoger niveau van significanties zal worden geplaatst op de innovatie die misschien een game -wisselaar is voor oplossingen voor huisautomatisering. Zouden we een toekomstige Li-Fi-compatibele iPhone kunnen zien? Volledige vreemde dingen zijn gebeurd.

(Bron: @kyoufujibaya [Twitter] | Via: Apple Insider)

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 9.2 / 9.1 Update voor jailbreak Condition

iOS 9.3 Jailbreak gedemoneerd op video

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *