Er zijn veel gebruikers die hun favoriete muziektracks op de iPhone willen krijgen zonder door iTunes te hoeven gaan. Een nieuwe aankomst in de App Store lijkt voor dit doel te zijn gebouwd, een beetje. Hiermee kunt u gratis muziek van uw Dropbox -account downloaden en spelen van uw iOS -apparaat.

Apple heeft misschien een revolutie teweeggebracht in de draagbare muziekervaring met de iPod en iTunes, maar als iPhone -gebruiker in 2016 ben ik nog steeds niet verkocht aan de hele iTunes -ervaring. Het voelt onhandig en verouderd. Sommige gebruikers daar kiezen ervoor om dingen eenvoudig, gemakkelijk en enigszins old-school te houden, en deze nieuwe app genaamd Jukebox wil een deel van die methode van het omgaan met muziekbehoeften herstellen.

Muziek opslaan in cloudservice is niet bijzonder een nieuw en hot topic van discussie, maar voor degenen die goed bekend zijn met de strikte en gevangengezette iOS -omgeving zouden begrijpen hoe het vermogen om muziek te downloaden van een cloudservice – Dropbox in dit geval – rechtstreeks naar een iDevice En het meteen terug spelen is ronduit geweldig. Apple speelt niet goed met muziek die niet door de iTunes -gangen is gegaan, en dat is precies de reden waarom Jukebox -app nog aantrekkelijker is.

Hoewel de officiƫle Dropbox-app op iOS om de een of andere reden geen muziekstreaming toestaat, zijn er talloze aanbiedingen van derden waar je muziek kunt streamen die in Dropbox is opgeslagen, maar Jukebox is speciaal. Het is niet alleen gratis beschikbaar, maar kunt u ook muziek downloaden van Dropbox voor offline afspelen!

Als muziekspeler alleen stelt Jukebox ook niet teleur. Het biedt de mogelijkheid om je muziek te sorteren op nummer, artiest en albums. Afspeellijsten maken ook deel uit van het aanbieden, zodat je je muziek goed georganiseerd kunt houden met een paar tikken. Er is ook een handige zoekknop en een instellingenoptie waarmee ook kan worden gesleuteld.

Interessant is echter dat de app vereist dat gebruikers de meest recente publiek beschikbare iOS 9.2-firmware uitvoeren om deze te kunnen installeren. Niet het beste nieuws voor mensen op iOS 9.0-9.0.2 voor jailbreak-doeleinden.

Als je echter niet gejailbreakt bent, is het downloaden van deze app een no brainer. U kunt het helemaal gratis krijgen van de onderstaande App Store -link.

(Download: Jukebox voor iPhone in de App Store)

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *