De release van een jailbreak van het Pangu -team voor iOS 8 / 8.1 was een zeer aangename en snelle verrassing, maar terwijl we het werk van de Chinese outfit bevelen , de reactie van de bredere gemeenschap is even bewonderenswaardig geweest. Saurik, de auteur en onderhouder van Cydia, heeft onvermoeibaar gewerkt om Cydia in overeenstemming te brengen met zowel Pangu als iOS 8 / 8.1, en heeft vorige week een belangrijke update uitgebracht met een aantal fixes, heeft zojuist versie 1.1.16 uitgerold . Volledige details, changelog en informatie over hoe u kunt gebruiken deze nieuwste versie van Cydia is te vinden na de vouw.

Slechts een paar dagen geleden rolde Saurik Cydia 1.1.15 uit, wat onder andere multitasking ondersteuning heeft gebracht en tegelijkertijd de langdurige passcodeprobleem opruimde die early adopters van de Pangu8-jailbreak had getroffen. Tegenwoordig is Cydia 1.1.16 net gedaald, en nogmaals, er is een gezonde lijst met fixes en aanpassingen.

Beschreven als een “bugfix” release, het stelt niet teleur, met de iOS 8 “herstel van back -up” -functie die nu blijkbaar werkt zoals het zou moeten. Eerder zouden mensen het Cydia -installatieprogramma opnieuw moeten installeren na het gebruik, maar vanaf Cydia 1.1.16 zou er geen verder probleem moeten zijn.

De multitasking-ondersteuning met iOS is toegevoegd met de laatste update, en in tegenstelling tot een time-out van 15 seconden, is deze nu ingesteld op 15 minuten. Ook in gegooid met Cydia 1.1.15 was het blokkeren van app-store pop-ups, en nu is deze implementatie verbeterd om hopelijk te voorkomen dat sommigen door het net glijden.

De volledige changelog van Cydia 1.1.16 leest zo:

iOS 8 “Herstel van back -up” opgelost

Deze update lost een belangrijke bug op in Cydia 1.1.14 en 1.1.15 op iOS 8: Als u “herstel van back -up” in iTunes gebruikt na uw eerste gebruik van Cydia, moest u dit pakket opnieuw installeren om ervoor te zorgen dat uw apparaat veilig opnieuw kon opstarten met een toegangscode ingeschakeld.

Het zou nu OK moeten zijn om de iTunes -functie “Back -up” te herstellen zonder dat het Cydia -installatieprogramma daarna opnieuw hoeft te installeren om opnieuw op te starten.

Verhoog iOS 8 multitask time -out

Cydia vernieuwt de pakketcatalogus automatisch als deze te lang is opgehangen. Deze time -out is nu ingesteld op 15 minuten. Het was eerder slechts 15 seconden geleden, want dat was wat ik gebruikte om deze functie te testen, en ik vergat het terug te veranderen. (Doh.)

Verbeterde App Store Redirect -blok

De eerste versie van deze functie bleek alleen gedeeltelijk effectief te zijn: we hebben een bredere testen gedaan en hebben onze iTunes URL -detectie verbeterd.

Login -dialoogvenster op iPad werkt nu

Blijkbaar zou het aanmelden op een account op een iPad het inlogdialoogvenster niet opnieuw laden, waardoor het lijkt alsof je opnieuw moest inloggen?! Dit is nu opgelost.

Om bij te werken naar de nieuwste versie van Cydia en de voordelen te plukken zoals hierboven uiteengezet, voert u Cydia in, voert u een zoekopdracht uit naar ‘Cydia Installer’ en zorgt u ervoor dat u de nieuwste release hebt door te controleren of het versienummer inderdaad 1.1.16 is . Als dit niet het geval is, vernieuwen gewoon, installeer dan en zodra u opnieuw bent opgestart, kunt u genieten van de nieuwste editie, compleet met alle hierboven beschreven verbeteringen.

Voor tutorials over het jailbreaken en installeren van Cydia:

Hoe je iOS 8.1 ongetwijfeld kunt jailbreaken met pangu8

Hoe u iOS 8 – 8.1 op Mac met Pangu voor Windows kunt jailbreaken

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 8 en iOS 8.1 met Pangu op iPhone 6, 6 Plus, 5s, iPad, meer [bijgewerkt]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *